kahverengi kaş için ürünler (3)

Cajun

Cajun

Cajun, paprika, sarımsak, soğan, kişniş, kekik, origan, kereviz, karabiber, kimyon, acı biber, hardal tohumları (beyaz ve sarı) gibi baharatlardan oluşur. Bu otların ve baharatların bazıları, sadece lezzetli değil, aynı zamanda faydalı oldukları düşünülerek uzun zamandır çeşitli mutfaklarda kullanılmaktadır. Cajun mutfağı, 18. yüzyılda Louisiana'da Fransız göçmenler, Acadianlar tarafından oluşturulan bir mutfak tarzıdır. Acadianlar, Kuzey Amerika'daki ilk Fransız kolonileriydi. Bugünkü Kanada eyaletlerine göç ettiler. Yanlarında geleneksel Fransız tariflerini getirerek, bulabildikleri, yakalayabildikleri veya karada ve denizde toplayabildikleri malzemelere uyarladılar. 18. yüzyılın ortalarında, Britanya Tahtı'na boyun eğmeyi reddettiler ve Ambalaj: 125g, 250g ve dökme
Altın Çubuk

Altın Çubuk

Altın başak, bitkisel takviyelerde ve çayda popüler bir bileşendir. En yaygın olarak idrar sağlığını iyileştirmek ve iltihabı azaltmak için kullanılır. Araştırmalara göre, bu türün sağlık açısından büyük faydaları vardır ve iltihabı azalttığı, idrar sisteminin sağlığını desteklediği ve kötü çalışan eski cilt hücrelerinin birikimini önlediği veya azalttığı düşünülmektedir. En popüler olanı, çay demlemek için altın başaktır. Her fincan (250 ml) kaynar suya 2 çay kaşığı ekleyin ve 10-15 dakika kapaklı bekletin, ardından süzün. Ambalaj: 250g ve dökme
Lavanta

Lavanta

Faydalar: lavandanın birçok faydalı etkisi olduğu söyleniyor. Lavanda, genellikle anksiyete, stres ve uykusuzluğa karşı kullanılır. Ayrıca depresyon, demans, ameliyat sonrası ağrı ve birçok başka durum için de kullanılır. Bu bitki, güzellik tedavileri ve cilt için çok değerlidir ve genellikle cilt temizliğine yardımcı olmak için parfümlerde ve şampuanlarda kullanılır. Gıda ve içeceklerde, lavanda aromatik bir bileşen olarak kullanılır. Kullanım: Lavanda en yaygın olarak aromaterapi ve dekorasyonda kullanılır ve ayrıca çay için ve yemek pişirmede de kullanılabilir. Ambalaj: 250g ve dökme